Tekening

Tijdens gesprek met moeder is een kunstwerk gemaakt. Bedankt Jaimie voor jouw prachtige tekening!

Sneeuw

Joepie er ligt een dikke laag sneeuw in ons land. Super leuk voor kinderen natuurlijk. Tijd om sneeuwpoppen te maken en een sneeuwballen gevecht te houden ? Hoe ziet jouw sneeuwpop eruit?
Onze praktijk is gewoon geopend maar indien je met dit weer niet kunt komen zetten we de afspraak graag om naar een online afspraak.

Thuis onderwijs

Thuisonderwijs, het vergt heel wat om alle ballen hoog te houden. Sporten jullie thuis ook nog een beetje? Juist nu we zoveel thuis zijn is sporten belangrijk. Even afschakelen, je hoofd leeg maken en lekker bewegen. Goed voor je hoofd en voor je lijf. En vaak is samen sporten met je kinderen ook nog eens super leuk?

Sensorische informatieverwerking bij 0-2 jarigen

Elizabeth en Anna zijn bezig met een hele interessante cursus over sensorische informatieverwerking in de vroege ontwikkeling, 0-2 jaar bij Anders Kijken naar Kinderen.
Deze kennis kunnen we toepassen in onze behandelingen van o.a. huilbabys, kinderen met reflux, slaapproblemen bij baby’s, prematuur en dysmatuur kinderen.

Kinderfysiotherapie Spring blijft open!

Kinderfysiotherapie is paramedische zorg en daarom werken we gewoon door ook tijdens deze lockdown.
We blijven scherp op alle maatregelen en we passen deze toe om onze behandelingen zo veilig mogelijk uit te voeren.
Blijf allemaal gezond!

Er is een meisje geboren

De vlag mag uit! Onze collega Mireille is 19 november bevallen van een prachtige dochter genaamd Fabienne. Heel veel liefde en geluk gewenst. Geniet van deze bijzondere tijd samen.

Mireille met verlof

Mireille gaat vanaf nu lekker genieten van haar zwangerschapsverlof????
Onze collega’s nemen haar werkzaamheden over. Geniet van je verlof!

Pompoen knutselen

Herfst & Halloween thema deze week, we knutselen graag passend bij de tijd van het jaar?? Zo maakte we deze week deze leuke pompoen om te leren knippen✂️

Prikkels

Prikkels! Overprikkeld? Onderprikkeld? Sensorische integratie of SI therapie?
Wat is dit nu precies? In het blad prikkels lees je hier meer over. Ze zijn gratis af te halen bij onze locatie in spoorwijk! In onze praktijk werken diverse therapeuten met ervaring op dit gebied. U kunt ten alle tijden ook met hen contact opnemen als u vragen heeft of eventueel uw kind wilt aanmelden.

Schedelmeting cursus

Onze collega Chiara volgde de cursus plagiocephalometrie, dat gaat over baby’s met een voorkeurshouding. Voorkeurshoudingen zien we veel in de praktijk. Wat nog leuker om te zien is dat onze praktijk in de cursus als voorbeeld wordt gebruikt omdat we als praktijk goed op diverse manieren laten zien dat we werken met kinderen met een voorkeurshouding? Een beter compliment kunnen we niet ontvangen, hartelijk dank???