Jennifer geslaagd

Hiep hiep hoera onze collega Jennifer heeft de master opleiding Kinderfysiotherapie met veel succes afgerond🎉🎉 Van harte gefeliciteerd Jennifer met het behalen van dit mooie resultaat!

Wij mogen weer open!

Wij zijn blij! We mogen weer met kinderen werken in de praktijk😀 Wat hebben we dat gemist! Hartstikke blij zijn we daarom. Natuurlijk houden we ons wel aan alle voorzorgsmaatregelen. Zo maken we onder andere na iedere behandeling alles schoon en zullen we onze agenda’s zo plannen dat u geen andere patienten tegenkomt.
*
Indien u een afspraak bij ons heeft staan of eerder in behandeling was, zal uw eigen kinderfysiotherapeut contact met u opnemen.

Samen met de podotherapeut vieren we vandaag dat wij weer rustig aan de kinderfysiotherapeutische en kinderpodotherapeutische zorg kunnen opstarten en uitbreiden. Wij zijn er klaar voor!

Kinderen tot 12 jaar mogen weer buiten sporten

Sporters tot en met 12 jaar mogen hun buitensporten weer hervatten😀 Heerlijk! Natuurlijk zagen we liever iedereen weer hun sport hervatten maar goed dit is het begin.

We willen jullie er wel op wijzen dat langzaam opbouwen van belang is om blessures te voorkomen. Iedereen heeft een tijd stil gezeten, ook je spieren! Om er voor te zorgen dat je pezen en spieren niet overbelast raken of geblesseerd raken adviseren we je om je sport weer rustig aan op te bouwen.

Kinderfysiotherapeuten zijn experts in het opbouwen van sportactiviteiten dus neem gerust contact op als je vragen hebt!

Buiten spelen in Den Haag

Buiten spelen in Den Haag, hier moet je zijn!
Omdat buitenspelen nog mag en het weer gelukkig goed is, willen we u graag wijzen op de kaart met buitenspeelplaatsen in Den Haag. Ook worden er speelplaatsen aangegeven voor kinderen met een beperking.
Er wordt per speelplaats informatie gegeven over de ondergrond. Het lijkt er op dat veel speelplaatsen een verharde ondergrond hebben zodat er een rolstoel rond kan rijden. Ook wordt er aangegeven of er bijvoorbeeld een mand/nest schommel aanwezig is.
Via onderstaande link komt u meer te weten over buitenspeelplaatsen in heel Den Haag!

We vechten ons samen door deze quarantaine tijd

We vechten ons samen door deze quarantaine tijd🤛🏻
Waar we normaal gesproken samen oefenen, voeren we nu oefeningen uit voor ons beeldscherm. Of we sturen oefenschema’s naar de kinderen. Zo blijven we toch fit 💪🏻

Video consulten bij Kinderfysiotherapie Spring

Video consulten bij Kinderfysiotherapie Spring! 💻📱📞
We hebben nooit geweten dat met ons vak thuiswerken mogelijk was (op de administratie bijwerken na dan😂). Videobellen is de manier van behandelen in deze corona tijd! Wat is het fijn om alle lieve kinderen via video behandelingen te kunnen zien, ze te helpen en met ze te oefenen. Veel dank ook aan ouders voor de hulp thuis met oefeningen of het filmen. Met wat creativiteit maken we er voor iedereen het beste van! 

Certificaat 2019

In 2019 zijn er 208 patienten geweest die zo vriendelijk zijn geweest om ons te beoordelen. Het gemiddelde cijfer dat wij hebben gekregen over 2019 is een 8,7. Hartelijk dank aan iedereen die de tijd en moeite heeft genomen om de vragenlijst voor ons in te vullen!

Afspraken op afstand

Corona maakt ons kinderfysiotherapeuten flexibel en sinds vandaag bieden wij video behandelingen aan via 24 sessions! Dit is een beveiligde manier van video bellen en voldoet aan de privacy eisen en is dus AVG proef!
Zo creëren we een veilige afstand voor zowel het kind, ouders als onszelf. Zo kan er toch geoefend worden en blijven we lekker aan het werk😀
*
Naast alle standaard maatregelen hanteren we er nog een paar extra:
-geen speelgoed in de wachtruimtes
-er wordt na iedere patiënt extra tijd ingepland zodat wij alles kunnen desinfecteren en schoonmaken
-we plannen patienten zo dat u elkaar niet tegenkomt
-er mag maar 1 persoon meekomen met u kind en geen broertjes of zusjes
-Wacht zo lang mogelijk in de auto om de wachttijd in de wachtkamer zo kort mogelijk te houden

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en we wensen u alle een goede gezondheid toe.

BHV en Kinder EHBO

Are you part of the safety team?! Onze jaarlijkse BHV en reanimatie cursus zit er weer op

Maatregelen coronavirus

Het coronavirus is volop in het nieuws.  Inmiddels zijn er ook in Nederland besmettingen vastgesteld. Kinderfysiotherapie Spring heeft maatregelen getroffen om, zo mogelijk, besmetting te voorkomen. U moet zich realiseren dat wij ernstig zieke kinderen onder onze patiënten hebben.  – We hebben verhoogde hygiëne maatregelen ingesteld, in lijn met de richtlijnen van de GGD en het RIVM. – Help een besmetting te voorkomen. Bent u in een gebied geweest waar het virus heerst en heeft u of uw kind koorts of voelt u of uw kind zich ziek wilt u dan afbellen en niet onze locaties betreden.  – In geval van besmetting van een medewerker of patiënt worden direct de GGD en het RIVM ingeschakeld. – U mag altijd contact opnemen met ons nummer 070- 3945575.   Bedankt voor uw medewerking, Kinderfysiotherapie Spring