Opknapbeurt Spoorwijk

De afgelopen 2 weken kreeg onze lokatie in Spoorwijk een grote onderhoudsbeurt.
We zijn heel blij met het resultaat!
We gaan nu vol energie en enthousiasme het nieuwe jaar beginnen waarin we klaar staan voor alle kinderen.

Fijne feestdagen

Namens het hele team van Spring wensen wij jullie heel fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar! We zien jullie graag terug bij ons op de praktijk in 2020.

Klub Wesołych Mam

Gisteren is onze collega Anna Kus op bezoek geweest in “Klub Wesołych Mam” en heeft de moeders verteld over motorische ontwikkeling van kinderen. “Klub Wesołych Mam” is een plek waar Poolse moeders en hun kinderen bij elkaar kunnen komen om ervaringen te delen en elkaar te steunen. Dat was een gezellige ochtend.

Laatste dag Ellen

Ellen werkte vandaag voor het laatst bij Spring. Ze heeft de waarneming van Dagmar super op zich genomen. Wij zijn erg blij met al haar inzet en enthousiasme van de afgelopen maanden. Heel veel succes bij je nieuwe baan!

Teamuitje 2019

Zonder geweldige medewerkers zijn we nergens. 😃 Afgelopen zaterdag hebben we met Spring een gezellig teamuitje gehad!

Internationale Dag van de Fysiotherapeut 2019

Spring heeft de Internationale Dag van de Fysiotherapeut gevierd. Op 16 november hebben wij onze Spring collega’s gefeliciteerd. Hiermee willen wij ze gelijk bedanken voor hun werk, inzet en enthousiasme.

Onze collega doet mee aan normatieve data verzameling

Onze collega doet ook mee aan de normatieve data verzameling voor de evaluatie in Ayres sensorische integratie (EASI). Dit wereldwijd project wordt in Nederland door de Estasi Trainingen gerund. We zijn enthousiast en heel nieuwsgierig!

Officiële opening Ypenburg

Gisteren hadden we een officiële opening van onze locatie in Ypenburg.
Was een gezellig feestje! We willen iedereen bedanken voor de komst en mooie cadeautjes.