Experts in ontwikkeling van het bewegen.

Ideologie: hier geloven we in Ieder kind moet binnen zijn of haar mogelijkheden optimaal kunnen bewegen. Niet alleen thuis, ook op school, bij sport of in de buurt Daarbij zijn de kinderfysiotherapeuten van Spring de begeleiders bij uitstek! We geloven dat goede samenwerking tussen kind, ouder, therapeut en verder alle betrokkenen rondom het kind, de beste resultaten geeft.

Visie: wat we zien en wat we willen zien Dat kinderen door interne en externe factoren tegen beperkingen oplopen. Dat Spring hierin deuren voor hen kan openen en mogelijkheden biedt om hun bewegingsvrijheid te verbeteren. Dat evidence based en deskundig professionele begeleiding hierbij cruciaal is. Dat een positieve en samenwerkende sfeer (in communicatie, in uitstraling, in inrichting, etc) bijdraagt aan een goed resultaat. Daar worden we allemaal blij van!

Missie en merkbelofte: dit beloven we We luisteren goed naar vragen en zijn attent op signalen. We betrekken ouders/andere betrokkenen bij het behandelproces. We geven hen en het kind daarbij zoveel mogelijk verantwoordelijkheid en dus invloed op eigen herstel. We geven deze verantwoordelijkheid ook aan onze medewerkers zodat zij zoveel mogelijkheid invloed hebben op het behandelproces. We handelen met persoonlijke aandacht en attentie. We zijn gedreven professionals die graag met oprechte betrokkenheid werken. We geven helderheid en vertrouwen ook in de administratieve afhandeling van het behandelproces (verzekeraars, etc.). We zijn een gezonde organisatie die tijdig inspeelt op ontwikkelingen met oog voor innovatie.

Kernwaarden: zo willen we werken Uitleggen, adviseren, aanmoedigen. Elkaar Inspireren. Positieve benadering en met plezier. Heldere communicatie; zakelijk waar het nodig is met hart voor de mens. Gezonde bedrijfsvoering.

Unieke kracht: hierin zijn we het allerbeste We hebben alles in huis op het gebied van beweging voor kinderen in Den Haag en omgeving. We hebben een open en toegankelijke uitstraling en communiceren proactief.