Qualiview is een systeem om via een een vragenlijst patiëntervaringen te meten. Zijn de patiënten in onze praktijk tevreden over de behandelingen, de fysiotherapeuten en het resultaat? Waar is mogelijkheid tot verbetering? Qualiview maakt dit voor ons inzichtelijk.

Ervaringen van patiënten

2019

Maart

  • Cijfer 8 (15-03-2019)
  • Cijfer 7 (14-03-2019) Het doorverwijzen naar de manuele therapeut ivm twijfel geeft aan dat de fysio de patiënt op 1 zet.
  • Cijfer 8 (07-03-2019)
  • Cijfer 8 (01-03-2019)

Februari

  • Cijfer 9 (28-02-2019) Een vriendelijke en ervaren fysiotherapeut
  • Cijfer 8 (28-02-2019) We zijn meer dan tevreden over de behandeling en hebben gemerkt dat het beter werd tijdens de behandeling. Het enige nadeel is dat nu de behandeling is beëindigd de klachten ook weer terug komen.
  • Cijfer 9 (27-02-2019) We zijn fijn geholpen. De klachten werden serieus genomen en we zijn doorverwezen naar de podotherapeut. Daarna nog even een check of alles goed ging.
  • Cijfer 7 (26-02-2019) was goed
  • Cijfer 9 (26-02-2019)
  • Cijfer 10 (12-02-2019) Denkt mee, neemt het kind serieus. Betrekt hem bij het doel. Denkt out of the box, is eerlijk en duidelijk.
  • Cijfer 7 (06-02-2019) Was prima

Januari

  • Cijfer 8 (29-01-2019) Lieve, geduldige fysiotherapeut
  • Cijfer 9 (28-01-2019) Vriendelijk, kindgericht, goede communicatie mogelijk
  • Cijfer 10 (22-01-2019) Gaf hele goede begeleiding en voelde me erg op me gemak met als eind resultaat dat het helemaal verbeterd is echt een topper. Een hele lieve vrouw die weet wat ze aan het doen is! 
  • Cijfer 8 (20-01-2019) Vriendelijk, meedenkend!
  • Cijfer 9 (19-01-2019) De fysiotherapeut is vriendelijk. Zij probeert verschillende manier om mijn kind te helpen en geeft oefeningen.
  • Cijfer 8 (18-01-2019)
  • Cijfer 10 (17-01-2019) Zij heeft ons fijn geholpen. Ik ben dik te vrede.
  • Cijfer 10 (16-01-2019) Ze was erg professioneel en ontzettend goed in haar werk!!!
  • Cijfer 9 (15-01-2019)
  • Cijfer 3 (09-01-2019) Dwingende toon
  • Cijfer 10 (08-01-2019)

2018

Kinderfysiotherapie Spring is in 2018 door 180 patiënten gereviewd. Het gemiddelde cijfer dat de praktijk heeft gekregen is een 8,8

Certificaat 2018

2017

Kinderfysiotherapie Spring is in 2017 door 141 patiënten gereviewd en kreeg als algemene beoordeling een 8,9

certificaat 2017

 Vult u de vragenlijst ook voor ons in?

Uw ervaring is belangrijk voor onze praktijk!

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en onze therapeuten.

Het onderzoek wordt onafhankelijk uitgevoerd door Qualizorg BV en anonimiteit en vertrouwelijk gebruik van uw gegevens worden gegarandeerd. U ontvangt digitaal een uitnodiging om mee te doen. Invullen duurt circa 5 minuten.