Qualiview is een systeem om via een een vragenlijst patiëntervaringen te meten. Zijn de patiënten in onze praktijk tevreden over de behandelingen, de fysiotherapeuten en het resultaat? Waar is mogelijkheid tot verbetering? Qualiview maakt dit voor ons inzichtelijk.

Ervaringen van patiënten

2018

Oktober

  • Cijfer 9 (25-10-2018) Onze dochter voelde zich op haar gemak en pikte veel op uit de adviezen. Ze vond het prettig ondanks dat het soms lastig was voor haar
  • Cijfer 10 (25-10-2018) Ze helpt me goed tijdens de fysio en legt goed alle dingen uit en geeft me ook oefeningen voor thuis zodat ik nog meer vooruitgang kan krijgen
  • Cijfer 8 (24-20-2018)
  • Cijfer 5 (12-10-2018) Het is nog steeds hetzelfde.

September

  • Cijfer 9 (17-09-2018) Ze is altijd met veel geduld met onze zoon omgegaan. Hij werkt niet altijd goed mee. Ze weet hem desondanks goed uit te dagen en grenzen te laten verleggen. Ze is altijd erg geïnteresseerd en is net zo enthousiast als wij wanneer hij nieuwe mijlpalen bereikt.
  • Cijfer 9 (14-09-2018)
  • Cijfer 9 (12-09-2018) Voelde me serieus genomen en kreeg praktische adviezen/oefeningen waar ik wat mee kon. En daardoor ook het resultaat bereikt waar we voor gingen. Daarbij vond ik de rustige en duidelijke manier van communiceren fijn.

Augustus

  • Geen vragenlijsten ingevuld

Juli

  • Cijfer 10 (20-07-2018) Ze weet gewoon super veel. Een hele aardige vrouw, werd super goed geholpen en ben haar dankbaar met de oefeningen die ik heb geleerd
  • Cijfer 8 (19-07-2018)
  • Cijfer 9 (19-07-2018) Je wordt serieus genomen en goed behandeld
  • Cijfer 7 (18-07-2018) Mijn zoon werd goed behandeld en hij gaf aan dat hij zich beter voelde
  • Cijfer 9 (12-07-2018) Meedenkend, deskundig en inlevend
  • Cijfer 8 (11-07-2018) goede behandeling, verschillende oefeningen, nooit saai geworden voor mijn kind, perfecte aandacht gekregen.
  • Cijfer 9 (10-07-2018) Zeer fijne praktijk/fysiotherapeut. Zeer vriendelijk, professioneel, behulpzaam
  • Cijfer 8 (06-07-2018)
  • Cijfer 10 (03-07-2018)
  • Cijfer 10 (02-07-2018) Ze was erg deskundig en goed in de omgang met mijn zoon, daarbij gaf ze ook duidelijk uitleg. Tevens heeft de fysiotherapie in rap tempo het gewenste effect gehad. Ik ben op advies van de school van mijn zoon gestart met de fysiotherapie, vanwege problemen met zijn fijne motoriek en dan met name het schrijven, dankzij de fysiotherapie heeft mijn zoon het onder de knie gekregen en kan hij nu over naar groep 3.

Juni

  • Cijfer 8 (29-06-2018)
  • Cijfer 10 De fysiotherapeut was onwijs aardig,me zoontje keek er naar uit om te gaan. Ze besprak elke week alles met mij. En ze heeft hem goed geholpen (29-06-2018)
  • Cijfer 8 Vriendelijke vrouw die veel aandacht heeft voor kind en ouder! Luisterd goed naar wat ik te zeggen heb en probeerd hier een goed plan voor op te stellen……(23-06-2018)
  • Cijfer 10 Ze doet haar werk goed (21-06-2018)
  • Cijfer 8 Fijn geholpen met resultaat. Prettig in de omgang naar mijn kind, duidelijkheid en goede communicatie naar de ouder(21-06-2018)
  • Cijfer 8 Mijn zoon gaat met plezier naar de fysiotherapie en hij is zeker verbeterd in zijn motoriek. De fysiotherapeute is ook goed telefonisch te bereiken. (21-06-2018)
  • Cijfer 9 (19-06-2018)
  • Cijfer 8 Doelgericht, betrokken en duidelijk in diagnose en advies (07-06-2018)

Mei

  • Cijfer 10 Zorgvuldig, kennis van zaken, communicatief sterk, weet oefeningen helder over te brengen, goed in staat om echt contact te maken met de cliënt, goed bereikbaar. (15-05-2018)
  • Cijfer 9 Ze heeft goed aandacht voor mijn zoontje. Benadering is vriendelijk en correct. Probeert zich aan zijn belevingswereld aan te passen en ik zie dat wat ze doet effect heeft (09-05-2018)
  • Cijfer 10 De fysiotherapeute is zeer deskundig en had een luisterend oor. Ze gaf me goed advies en goede oefeningen voor mijn dochtertje. Ik had meteen al het gevoel dat ik bij haar in goede handen was. (09-05-2018)

April

  • Cijfer 10 De therapeuten waren beiden leuk met mijn kindje, en hebben me goed inzicht gegeven in de klacht, ontwikkeling en andere vragen die ik had met betrekking tot bijvoorbeeld ontwikkeling (17-april-2018)
  • Cijfer 9 Ik ben er maar 1 x geweest met mijn kind en dat ging gewoon heel erg goed en ontspannen (10-april-2018)
  • Cijfer 10 Super tevreden (09-april-2018)

Maart

  • Cijfer 10 Omdat het een goede en aardige therapeut was en de klachten over zijn (07-mrt-2018)
  • Cijfer 10 Ze doet super goed en heel veel geduld met kinderen (04-mrt-2018)
  • Cijfer 8 Geen motivatie ingevuld (01-mrt-2018)

Februari

  • Cijfer 10 De resultaten die we hebben behaalt door haar aanwijzingen en de manier waarop ze met ons is omgegaan. Voortreffelijke empathisch vermogen en komt zeer betrouwbaar/bekwaam/begripvol over (28-feb-2018)
  • Cijfer 9 Luistert goed, begripvol (28-feb-2018)
  • Cijfer 10: Ik heb een vriendin ook doorverwezen. Zij heeft een kleine met voorkeurshouding. Ik zag echt dat er vooruitgang was dankzij de fysiotherapeut. Wij werden heel serieus genomen en er werd aandachtig geluisterd naar ons. De aandacht die mijn zoon heeft gekregen en oefeningen die samen werden gedaan was echt top! (6 februari 2018)
  • Cijfer 9: (5 februari 2018)
  • Cijfer 10: Er werd echt behandeld.. geen grapjes gemaakt mijn zoon van 11 voelde zich erg op zijn gemak en serieus genomen top fysio. Compliment: Dat jullie echt jullie vak uitoefenen vanuit jullie hart en wat jullie hebben geleerd (5 februari 2018)

 

  • 2017
  • Kinderfysiotherapie Spring is in 2017 door 141 patiënten gereviewd en kreeg als algemene beoordeling een 8,9!
  • certificaat 2017

 Vult u de vragenlijst ook voor ons in?

Uw ervaring is belangrijk voor onze praktijk!

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en onze therapeuten.

Het onderzoek wordt onafhankelijk uitgevoerd door Qualizorg BV en anonimiteit en vertrouwelijk gebruik van uw gegevens worden gegarandeerd. U ontvangt digitaal een uitnodiging om mee te doen. Invullen duurt circa 5 minuten.