Qualiview is een systeem om via een een vragenlijst patiëntervaringen te meten. Zijn de patiënten in onze praktijk tevreden over de behandelingen, de fysiotherapeuten en het resultaat? Waar is mogelijkheid tot verbetering? Qualiview maakt dit voor ons inzichtelijk.

Ervaringen van patiënten

2019

Oktober

  • Cijfer 9 (02-10-2019) Goede fysiotherapeute, gespecialiseerd in kinderen. Ze had iedere keer weer nieuwe opdrachtjes/circuits voor mijn zoontje die daardoor geïnteresseerd en gemotiveerd bleef en door het ‘spel’ niet door had dat het therapie was.
  • Cijfer 9 (02-10-2019)

September

  • Cijfer 7 (27-09-2019) De zorg was een aanvulling op de zorg die we zelf thuis geven. De fysiotherapeut kon ons goed motiveren oefeningen te doen met onze baby.
  • Cijfer 8 (23-09-2019) Fijne behandeling, vriendelijk. Interesse naar mijn dochtertje, leuk contact. Ook vriendelijk naar mijn zoontje die steeds mee moest.

Augustus

  • Cijfer 9 (23-08-2019) Professioneel, goede therapeut! Professioneel, praktische tips, prettig in omgang voor zowel mijzelf als mijn kind
  • Cijfer 9 (18-08-2019)

Juli

  • Cijfer 9 (04-07-2019) voor ons vooral de locatie en omgang met kinderen. Doel gehaald, konden er snel terecht.
  • Cijfer 8 (01-07-2019) Ze is aardig en helpt heel erg goed. Toen ik in behandeling was had ik echt het gevoel dat ze me begreep. Je spreekt veel met de patiënt,over dagelijkse dingen. Ik voelde me gelijk op me gemak gesteld

Juni

  • Cijfer 8 (25-06-2019) Het was gewoon goed. Motiverend ook als het kind geen zin had. Grapjes en soms streng. Zorgde ervoor dat het werk toch werd verzet
  • Cijfer 9 (19-06-2019)
  • Cijfer 8 (19-06-2019) Aandacht voor terugkerende klacht
  • Cijfer 10 (18-06-2019) De prettige en persoonlijke manier van behandelen. De therapeut heeft een fijn contact met mijn zoon, snapt zijn problemen. Wat ik heel sterk vind, is dat zij steeds weer op een andere manier inspeelt op zijn belevingswereld en behoeften. Ook de flexibiliteit vind ik enorm fijn. Supervriendelijk, goed te bereiken, persoonlijk betrokken

Mei

  • Cijfer 8 (22-05-2019) De therapeut legt uit wat ze doet en waar de pijn vandaan komt dan snapt het kind het ook dat is goed je werk verrichten.
  • Cijfer 9 (10-05-2019) We zijn heel tevreden met de fysiotherapeut. Zij heeft goed geluisterd en goede oefeningen laten zien die we thuis hebben kunnen doen. Mijn zoon is heel veel vooruit gegaan. De eindige reden dat ik geen 10 geef, is dat mijn zoon nog niet zelf kan lopen (maar hij is nog net geen 18 maanden).
  • Cijfer 8 (08-05-2019) Omdat me zoon erg vooruit is gegaan sinds die bij de fysio loopt 
  • Cijfer 7 (08-05-2019) Het was goed maar het kan beter

April

  • Cijfer 6 (26-04-2019) Ik vind dat ze haar werk wel goed deed, maar vond haar toch wat afstandelijk tegelijk. En de laatste keer zou ze me nog een uitslag geven van de cijfers sturen en of de behandelingen nog door zouden gaan. Ben nog steeds aan het wachten.
  • Cijfer 10 (25-04-2019) Heel vriendelijk, hulpsam en wiskundig
  • Cijfer 10 (25-04-2019) Door de goede zorg en oefeningen is mijn zoontje van een ernstige afplatting verholpen
  • Cijfer 6 (25-04-2019) Ik vond de behandeling erg ‘volgens het boekje’, verder was het heel erg druk in de praktijk wat duidelijk merkbaar was in de benadering, de tijd die er overheen ging na mails die ik had gestuurd voordat er reactie terug kwam.
  • Cijfer 10 (23-04-2019) Aardige mensen en goede begeleiding
  • Cijfer 10 (20-04-2019) Zij voert zijn werk perfect uit. Erg aardig en vrolijk persoon. Het verbindt perfect met het kind
  • Cijfer 9 (19-04-2019) Alles was duidelijk mijn fysiotherapeut was vriendelijk en begrip vol. Bij deze praktijk en fysiotherapeut zit je goed, Ik ben altijd begrepen
  • Cijfer 8 (12-04-2019) 
  • Cijfer 9 (11-04-2019) De therapeut had veel geduld, begrijpt de situatie en was goed bereikbaar. We kregen goed tip van haar, om thuis te trainen. Ga zo door Met de goede zorg en geduld.
  • Cijfer 9 (11-04-2019) Betrokken, bereid mee te puzzelen
  • Cijfer 10 (11-04-2019) Super aardig, betrokken en persoonlijke benadering. Goede contact met het kind.
  • Cijfer 9 (04-04-2019) Neemt kind serieus en probeert op zijn niveau aan te sluiten. Leuk dat er soms als beloning een spelletje volgt dat aansluit op motoriek verbetering dat vinden kinderen een leuke beloning.
  • Cijfer 10 (04-04-2019) Zij is uitermate gespecialiseerd in haar vakgebied, weet waar ze het over heeft. Is duidelijk, overlegd goed en is erg behulpzaam en begaan met mijn zoon en met mij. Sinds mijn zoon bij haar onder behandeling is gaat hij goed vooruit. En hij ervaren zelfs plezier in de sessies met haar! Super tevreden dus!

Maart

  • Cijfer 10 (25-03-2019) hoge kennis, passende aanpak, betrokkenheid
  • Cijfer 8 (15-03-2019)
  • Cijfer 7 (14-03-2019) Het doorverwijzen naar de manuele therapeut ivm twijfel geeft aan dat de fysio de patiënt op 1 zet.
  • Cijfer 8 (07-03-2019)
  • Cijfer 8 (01-03-2019)

Februari

  • Cijfer 9 (28-02-2019) Een vriendelijke en ervaren fysiotherapeut
  • Cijfer 8 (28-02-2019) We zijn meer dan tevreden over de behandeling en hebben gemerkt dat het beter werd tijdens de behandeling. Het enige nadeel is dat nu de behandeling is beëindigd de klachten ook weer terug komen.
  • Cijfer 9 (27-02-2019) We zijn fijn geholpen. De klachten werden serieus genomen en we zijn doorverwezen naar de podotherapeut. Daarna nog even een check of alles goed ging.
  • Cijfer 7 (26-02-2019) was goed
  • Cijfer 9 (26-02-2019)
  • Cijfer 10 (12-02-2019) Denkt mee, neemt het kind serieus. Betrekt hem bij het doel. Denkt out of the box, is eerlijk en duidelijk.
  • Cijfer 7 (06-02-2019) Was prima

Januari

  • Cijfer 8 (29-01-2019) Lieve, geduldige fysiotherapeut
  • Cijfer 9 (28-01-2019) Vriendelijk, kindgericht, goede communicatie mogelijk
  • Cijfer 10 (22-01-2019) Gaf hele goede begeleiding en voelde me erg op me gemak met als eind resultaat dat het helemaal verbeterd is echt een topper. Een hele lieve vrouw die weet wat ze aan het doen is! 
  • Cijfer 8 (20-01-2019) Vriendelijk, meedenkend!
  • Cijfer 9 (19-01-2019) De fysiotherapeut is vriendelijk. Zij probeert verschillende manier om mijn kind te helpen en geeft oefeningen.
  • Cijfer 8 (18-01-2019)
  • Cijfer 10 (17-01-2019) Zij heeft ons fijn geholpen. Ik ben dik te vrede.
  • Cijfer 10 (16-01-2019) Ze was erg professioneel en ontzettend goed in haar werk!!!
  • Cijfer 9 (15-01-2019)
  • Cijfer 3 (09-01-2019) Dwingende toon
  • Cijfer 10 (08-01-2019)

2018

Kinderfysiotherapie Spring is in 2018 door 180 patiënten gereviewd. Het gemiddelde cijfer dat de praktijk heeft gekregen is een 8,8

Certificaat 2018

2017

Kinderfysiotherapie Spring is in 2017 door 141 patiënten gereviewd en kreeg als algemene beoordeling een 8,9

certificaat 2017

 Vult u de vragenlijst ook voor ons in?

Uw ervaring is belangrijk voor onze praktijk!

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze praktijk en onze therapeuten.

Het onderzoek wordt onafhankelijk uitgevoerd door Qualizorg BV en anonimiteit en vertrouwelijk gebruik van uw gegevens worden gegarandeerd. U ontvangt digitaal een uitnodiging om mee te doen. Invullen duurt circa 5 minuten.